Távoktatás – 2021. március 8-tól

Tisztelt Szülők!

 

A ma kihirdetett 17/2021. (III.5.) EMMI határozat alapján az alábbi információkat tudom megosztani Önökkel:

  1. Az általános iskolákban a digitális oktatás március 8-tól március 31-ig lép életbe. Az első tanítási nap április 7. szerda. Április 1. és 6. között (a tavaszi szünet idején) nincs oktatás.
  2. Március 8-án tanítás nélküli munkanapot tartunk, a tananyagokat keddtől tesszük közzé.
  3. Március 8-ra Várpalota Város Intézményüzemeltetési Szervezete az étkezést minden tanuló számára lemondta.
  4. A tananyag elérési módja a tavalyi online oktatás idején megszokott módon, iskolánk weboldalán megtalálható, illetve a Kréta rendszerben követhető nyomon. Az online órák megtartásának felülete a https://meet.jit.si/ felület lesz. Ennek eléréséhez, használatához szükséges útmutatót már korábban feltettük weboldalunkra, de a hétvége folyamán megtalálható lesz weboldalunk Távoktatás aloldalán közvetlenül is (számítógépes és mobiltelefonos verzió is).
  5. Az esetleges online órák időpontjáról a szaktanárok egyeztetnek a tanulókkal/szülőkkel.
  6. Gyermekfelügyeletet, étkeztetést az intézményekben nem lehetséges szervezni.
  7. osztályos tanulóink számára fontos információ, hogy a középiskolák március 22-ig hozzák nyilvánosságra a jelentkezők felvételi jegyzékét, március 23-24-én lehet a sorrenden módosítani. Az Oktatási Hivatal felé március 25-ig szükséges továbbítani. A felvételi lapokat beszkennelve fogjuk elküldeni a szülők email címére. Kérjük Önöket, hogy mielőbb jelezzenek vissza részünkre szintén email formában, hogy hogyan kívánnak módosítani a sorrenden. Ez alapján a módosítást elvégezzük, a lapokat továbbítjuk.
  8. Az intézményben vezetői ügyelet lesz hétköznapokon munkaidőben, kérdés esetén keressenek minket bizalommal az iskola elérhetőségein.

 

Mindenkinek kitartást és mindenek előtt jó egészséget kívánok!

  1. 03. 05.

 

 

Tisztelettel:
Tavaszi Rita
tagintézmény-vezető