NTP-TFJ-17-0087

2018. június

Kedvcsináló

A kezdődő nyári nagy melegben még megpróbáltuk megnyerni tanulóinkat egy-két jövő tanévben induló szakkörünkhöz, amikben a megnyert játékok főszerepet kapnak. A közelgő nyári szünet ellenére teljes sikert ért el az akció:

Év végi foglalkozások

2018. május

Családi nap

A Családi nap sikeresen lezárult, és hogy mennyire nagy sikere volt a pályázatnak köszönhető játékoknak, arról tanúskodjanak a fotók:

Pályázati eszközök bemutatása a Családi napon

2018. május

Debütálás

Eljött a nagy nap: a beszerzett eszközök debütálása. Itt hónap elején egy Tantestületi értekezleten a pedagógusok megismerkednek az eszközökkel, majd a nagyközönségnek is bemutatjuk, sőt ki is próbálhatják a Családi napunkon, melyre mindenkit szeretettel várunk.

Meghívó – Családi nap
Plakát – Családi nap

2018. április

Előkészületek

Az elmúlt hónapban megtörténtek a háttér-munkálatok. Nevezetesen a beérkezett eszközök minőség-ellenőrzése (minden játékelem benne van-e a csomagban, minden épségbe maradt szállításkor, stb.), a leltárba vételezés, és a használati előkészületek (Lengőteke állványának lebetonozása, az udvari sakk, malom, petanque helyszíneinek kijelölése, talaj elegyengetése).

2018. március

Eszközbeszerzés

A pályázat pozitív elbírálása óta eltelt időben a különböző szállítóktól elkezdtük beszerezni az eszközöket. Most március végére az utolsó darabig minden megérkezett. Az eszközökről némi fotós ízelítő:

Pályázati eszközbeszerzések

2017. június

Nyertünk!

Az  Emberi Erőforrás Támogatáskezelő elbírálása alapján iskolánk benyújtott pályázatát elfogadták, így 1.400.000 Ft-ot nyertünk eszközbeszerzésre.

2017. április

Pályázat beadása

Iskolánk a kiírásra beadta elkészített pályázatát “Eszközök a matematikai-logikai tehetségek készségeinek fejlesztéséért” címmel. Pályázatunk beadása megalapozott, hiszen intézményünkben minden pedagógus elkötelezett a játszva/szórakozva tanulás mellett, melyhez ez a pályázat nagy lehetőségeket biztosíthat.  Iskolánk jelentős eredményeket tud felmutatni sport terén, ezért tanulóink sportszeretetét szeretnénk felhasználni arra, hogy matematikai és logikai képességeiket fejlesszük olyan eszközök beszerzésével, melyeknek használata népszerű, minden korosztálynak szórakozást nyújt.

1/1/2019

Pályázat kiadása

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő nyílt pályázatot hirdet a hazai és határon túli köznevelési intézményekben működő komplex tehetséggondozó  programok támogatására.