NTP-ATP-19-0020

2020. november

Kedves Oldallátogató!

A végéhez közeledik az év és a „Jóóóó reggelt Inota” pályázat programja is. Készül az iskolaújság 2., Karácsonyi száma. Szerencsére nem kell szomorkodnunk, ez a pályázat nem zárul le. A miénk marad. Az iskolaújság a világhálóra költözik, további számai a honlapunkon fognak megjelenni. A rádió pedig…. A rádió minden nap velünk lesz: tájékoztat, összeköt, szórakoztat és nevel.

harom_logo

2020. október

Kedves Oldallátogató!

Csapó…!

Elhangzott a bűvös mondat: Csapó…! Felvettük az első adást. Nem is gondoltuk volna, hogy ilyen nehéz dolgunk lesz… A kezdeti izgalmak után elkészültek az első felvételek. Az iskolarádión keresztül közvetítettünk műsort a Magyar Népmese Napján, a Zene Világnapján és Október 6-án az aradi vértanúkra emlékezve.

Újságíró vagyok!

Már nem csak leszünk, hanem újságírók vagyunk! Az utolsó, elizgalmasabb, de még munkás pillanathoz érkeztünk: összeállítottuk és megszerkesztettük az újságunkat!

Kézbe foghattuk az elkészült példányt a Jóóó reggelt, Inota! az első számából!

harom_logo

  1. szeptember

Kedves Oldallátogató!

Az iskolarádió fizikailag is beszerelésre került. Ezen az alkalmon mindenki a rádió elé járult, és közösen megismertük és meghallgattuk az új szerzeményt! Reméljük, sok élményünk lesz „vele”!

2020. szeptember 21-én 8 órakor sok-sok év kihagyás után újra megszólalt a rádió az iskolában!  Felcsendült a „Jóóóó reggelt Inota” szignál. Az első bejelentkezés természetesen az LGT zenekar Szól a rádió című száma volt.

harom_logo

  1. június

Kedves Oldallátogató!

Elkészült a karantén-különszám! Ezzel emléket állítottunk a koronavírus első hullámának, az érzéseinknek, és a bizonytalanságnak.

 

harom_logo

2020. március

Kedves Oldallátogató!

A koronavírus járványra való tekintettel a tehetséggondozó foglalkozások szünetelnek. Az Emberi Erőforrások Támogatáskezelő engedélyezte, hogy a foglalkozásokat 2020. szeptembertől folytassuk.

A munka azonban most sem állt meg teljesen. Megérkezett az iskolarádió kiépítéséhez az erősítő és a hangfalak. Így lehetőség lesz rá, hogy minden tanteremben hallgathassák a gyerekek az iskolarádió adásait.

harom_logo

  1. február

Kedves Oldallátogató!

A gyerekek átvehettek írószer csomagot, ami füzeteket, tollakat, s minden olyat tartalmazott, amire egy újságírónak szüksége lehet.

A kis újságíróink már próbálgatják szárnyaikat. Készülnek az első riportok az iskola pedagógusaival.

harom_logo

  1. január

Kedves Oldallátogató!

Az anyanyelvi tehetséggondozó szakkörünk 15 riporter palántával elindult. A foglalkozásokat Verebné Hegedüs Rita, Bokor Júlia, Holdosi Piroska és Sinkóné Pidl Katalin vezetik.

harom_logo

2019 december

Kedves Oldallátogató!

“Jóóó reggelt, Inota!” – iskolarádió és iskolaújság anyanyelvünk ápolásának középpontjában pályázatunk 1 150 000 Ft támogatást nyert. A program keretében iskolarádió és iskolaújság elindítását tervezzük.

harom_logo

  1. szeptember

Kedves Oldallátogató!

Iskolánk az anyanyelvi tehetséggondozó programra “Jóóó reggelt, Inota!” – iskolarádió és iskolaújság anyanyelvünk ápolásának középpontjában címmel beadta pályázatát.

harom_logo

2019. július

Kedves Oldallátogató!

Az Emberi Erőforrások Támogatáskezelő a Nemzeti Tehetségprogram keretében 2019. július 24-én meghirdette pályázatát anyanyelvi tehetséggondozó program támogatására „A magyar anyanyelvi, valamint a Magyarországon élő nemzetiségek anyanyelvi identitás megőrzését célzó tehetséggondozó programok támogatása” címmel.

harom_logo