2023 – 2024-es tanév eseményei

2023. szeptember

Kedves Oldallátogató!

A 40. Várvölgyi Futam jubileumi futóversenyén az Inotai Iskola 14 tanulóval képviseltette magát és ebből 9 diákuknak sikerült dobogóra állnia. Az indulók 1 km, 2 km, 7 km és 12 km-es távok közül választhattak, illetve a két leghosszabb távot gyalogtúrával is lehetett teljesíteni, amelyen Pej Flóra (6.o), Nyári Vanesza (6.o) és Nagy Erik (8.o) is viszonylag rövid idő belül célba értek.

Eredményeink:

  • 1 km-es fiú: III.helyezett Tóth Marcell (1.o)
  • 2 km-es lány: I.helyezett Zergi Dóra (4.o); II.helyezett Fehér-Badics Viktória (4.o)
  • 2 km-es fiú: I. helyezett Varga Levente (4.o); III.helyezett Viczena Noel (3.o)
  • 7 km-es fiú: I.helyezet Tóth Krisztián (7.o); II.helyezett Besenyei-Horváth Ákos (6.o); III.helyezett Gyulai Kilián (6.o); Magán Levente (7.o) és Csáktornyai Zalán (7.o) csak egy hajszállal maradtak le a dobogóról.

A szervező Marathon Tömegsport és Környezetvédő Egyesület nagyon kitett magáért, a megszokott családias légkör és jó hangulat mellett a versenyen minden 18 év alatti indulónak ingyenes volt a nevezés, emellett ajándék minden résztvevőnek járt. Ezeken túl pedig minden versenyzőnek és látogatónak eszem-iszom – kalóriapótló ételek, gyerekeknek üdítő/felnőtteknek csapolt sör volt a kínálat. Szuper volt minden, köszönjük szépen! Szép volt fiúk/lányok! Büszkék vagyunk rátok! Hajrá Inota!

2023. szeptember

Kedves Oldallátogató!

Idén először rendezte meg iskolánk az elsősök avatását, hagyományteremtő jelleggel.
Az óvodából távozók testvérosztálya az idén felső tagozatba lépő ötödik lett.
A nagyok lelkesen készültek az elsősök fogadására. Játékos feladatokkal, nutellás kenyérrel és házi készítésű limonádéval (melyet az iskola tankertjében szedett gyógynövényekkel ízesítettek) kedveskedtek iskolánk legfiatalabb tagjainak.
A délután eskütétellel zárult, ami után az 5. osztályosok iskolánk logójával díszített kitűzőt adományoztak az 1. osztályosoknak.

2023. szeptember

Kedves Oldallátogató!

Egy pedagógus számára nincs annál nagyobb öröm és büszkeség, mint mikor azt látja tanítványain, hogy megtalálják magukat, sínen vannak. Amikor pedig valakire ez annyira igaz, hogy nem csak a szülők és a pedagógusok érzékelik a folyamatos fejlődést, előrehaladást, hanem felkapja rá fejét a külvilág is, az meg már egyenesen sikertörténet. Ma volt szerencsénk megélni egy ilyen mesét: Kondor Kata 8. osztályos tanulónk a mai napon Hedircih Péter-díjat vehetett át a XXXVIII. Várpalotai Napok nyitóünnepségén! Gratulálunk Kata, csak így tovább! 🙂

2023. szeptember

Kedves Oldallátogató!

Ahogy minden tanintézményben, az Inotai Tagiskolában is becsengettek szeptember 1-jén. A reggeli tanévnyitó duplán örömteli volt számunkra. Egyrészt újra találkozhattunk a gyerekekkel, másrészt átvehettük Petneházy Beatrix részönkormányzati képviselőtől azt az Emléklapot, amelyet Várpalota Város Önkormányzata azon városi iskoláknak adományozott, amelyek legalább ötször teljesítették az Országos Kékkört a „Millió lépés az iskoládért” programon belül. Az emléklap mellé 300 000 Ft jutalom is jár, melyet az iskola sportszerek vásárlására fordíthat. Ezúton is nagyon köszönjük minden inotai iskolás nevében!

2023. szeptember

Kedves Oldallátogató!

Nem is volt olyan régen, hogy a ballagásról osztottuk meg a képeket, de a nyár elsuhant, mi lapozunk egyet az évkönyvben, amiben a mai naptól egy 13 fős új kis csapat kap lehetőséget 8 oldalt megtölteni. Köszöntünk benneteket iskolánkban!