2022 – 2023-as tanév esemlnyei

2022. szeptember

Kedves Oldallátogató!

Szalai Kati néni, mint újdonsült osztályfőnök, úgy érezte, kell egy közös program itt még év elején a gyerekkel, no és szüleikkel, a közelebbi ismeretség, szorosabb kapcsolatkiépítés céljából; így szervezett egy jó kis túrát szombatra. A táv egy kicsit hosszabb lett, mint számították, de az időjárás egy gyönyörű őszi nappal lepte meg őket, a hangulat szuper volt, így a kilóméterek is könnyebben fogytak… 😉

A kirándulás pedig igazán tartalmasra sikerült, hiszen megismerkedtek az ösküi kerek templom történetével, majd a “Rendőr-tó”-nál sütögettek, kagylót gyűjtöttek, és oda-vissza még a lábizmok is dolgoztak. 🙂

2022. szeptember

Kedves Oldallátogató!

Iskolánk negyedik osztálya 2022. szeptember 19-21-ig Erzsébet táborban vett részt Zánkán. A változékony időjárás ellenére szuper programok gazdagították a gyerekeket. A trambulin és a kutyás bemutató is mosolyt csalt az arcukra. A hajókázáson nem kedvezett az időjárás, de a csodálatos látvány átmelegítette szívüket. Nedeczky Júlia hegymászó előadása során sok érdekességet tudhattak meg tanulók. Legjobban a lézerharc tetszett nekik. Fáradtan, de maradandó élményekkel tértek haza, hogy aztán ismét a tanulásé legyen a főszerep.

2022. szeptember

Kedves Oldallátogató!

A Barát a Bajban Alapítvány ma meglepte az Inotai Tagiskola közösségét sok-sok tanulást segítő eszközzel, és 100000 Ft-nyi ajándékutalvánnyal, melyet az osztályfőnökök a lehető leghasznosabb módon tudnak majd felhasználni a kis nebulók érdekében. Nagyon köszönjük az adományt, és az alapítvány munkáját!

2022. augusztus

Kedves Oldallátogató!

Minden befejezés valami új kezdetét is jelenti. Augusztus utolsó napján járunk, vége a nyárnak, ami az új tanév megnyitását hozta magával. Ma becsengetnek, ezzel mi pedagógusok lehetőséget kapunk, hogy az elkövetkező 183 tanítási napban még több tudással tölthessük meg nebulóink buksiját. Kívánjuk, hogy mindez ellenállás nélkül, jó hangulatban teljen! Sikeres tanévet mindenkinek!