2022 – 2023-as tanév eseményei

2023. augusztus

Kedves Oldallátogató!

Hajas Attila bácsi irányításával ma hihetetlen élményekben volt része iskolánk egy különítményének, de olvassuk erről Attila bácsi beszámolóját:
„Az Inotai Iskola szerepet vállalt a „Sulihős” programban, melynek a lényege, hogy több héten keresztül nagyobb hangsúly helyeződött az atlétikára a testnevelés órakon belül/kívül. Ennek az lett az eredménye, hogy iskolánk 26 ingyen jegyet kapott az Atlétika Világbajnokság ma délelőtti versenyprogramjára. A rendezvénynek a Budapesten újonnan épített csodaszép Nemzeti Atlétika Központ ad otthont.
Hatalmas élmény a gyerekeknek, de elmondhatom, hogy számomra – mint volt aktív sportoló és lelkes testnevelő tanár -, is leírhatatlan érzés, amikor egy egész stadion skandálja egy honfitársunk nevét, vagy pont a név hallatára robajlik fel. (Pláne, ha ez egy volt egyetemi évfolyamtársam – Krizsán Xénia neve. ?❤)
Aki csak teheti menjen ki, ne hagyja ki, életre szóló élmény!?Hajrá Magyarok!!!

2023. június

Kedves Oldallátogató!

Iskolánk ismét sikeresen pályázott az Erzsébet Táborok napközis táborára. 2023. június 26-30-ig majd’ 40 alsós gyermek tölthette hasznosan a nyári szünet második hetét.
Az Időutazók elnevezésű táborban változatos programok keretében ismerkedtek meg a tanulók az őskor, ókor, középkor, újkor és a modern kor rejtelmeivel. A teljesség igénye nélkül: kőbaltát készítettek, szabad tűzön sütöttek, barlangot fedeztek fel, a mumifikálás rejtelmeibe tekintettek be, hieroglifákat rajzoltak, iniciálét terveztek, repülőgépet hajtogattak, megnézték a Thuri Várat, ellátogattak a dinnyési várparkba.
Megannyi élmény érte őket időutazásuk során.

2023. június

Kedves Oldallátogató!

Iskolánk bevállalós tanulói 2023. június 19-23. között „Hősképző” napközis Erzsébet táborban vettek részt. Az öt nap alatt megismerkedtek például a mentősök és a rendőrök munkájával, készültek műsebek, melyeket aztán be is kötözhettek, vizipisztollyal célba lőhettek. Nem állíthatta meg őket sem a hőség, sem a távolság, túrázni mentek, Exatlon-pályát teljesítettek, és mindeközben még a környezetükre és az egészségükre is figyeltek. Természetesen nem maradt el a saját, egyedi mintás tábori póló festése sem, és persze a pihenésre, kikapcsolódásra is mindig volt idő. A tábor végén élményekkel tele, oklevéllel és egy kis apró, praktikus ajándékkal tértek haza kis hőseink.

2023. június

Kedves Oldallátogató!

Június 17-én délelőtt megtelt tömeggel az iskola előtti tér: szülők, nagyszülők, rokonok jöttek el, hogy méltó ünneplést kapjon az a pillanat, amikor a 8. osztálynak nevezett kalitka ajtaja kinyílik és 22 új kalandra és sikerre éhes tanuló repül ki rajta. Jó utat gyerekek!

2023. június

Kedves Oldallátogató!

Iskolánkba sok tehetséges tanuló jár, akiknek pedagógusaink igyekeznek sikerélményt és jó tapasztalatszerzéseket biztosítani versenyeken való szereplésekkel. A részvétel pedig már önmagában is győzelem, felállni a dobógóra pedig maga a dicsőség… Ebben a tanévben is akadtak dicső pillanatok… 🙂
Gratulálunk még egyszer mindenkinek! Hajrá Inota!

2023. június

Kedves Oldallátogató!

Első és második osztályainknak ma különleges programja volt, melről Csupeczné Horváth Réka néni számolt be: „A jógaországban tett látogatásunk során különleges dolgokat csináltunk Veró nénivel: megtanultunk köszönni: namaste, szeretet és a tiszteletet gyakorlása egymás iránt; majd a hangtál hangját követve vándoroltunk a labirintusban. Több állattal is találkoztunk útközben, amiket utánoztuk is: kutya ?‍?, macska ?, nyúl ?… Alagutakon átbújva kiértünk jógaorszag szélére, ahol megpihentünk. Ezután felhőre ültünk, (de előtte gondolatban még az anyukánkat is elképzeltük és átöleltük), majd a felhőkön visszarepültünk az iskolába… A piciket nagyon érdekelte a hangtál, így a végén, aki szerette volna megszólaltathatta…”

2023. június

Kedves Oldallátogató!

Június 12.-én a 7. osztály kihelyezett tanóra keretében a székesfehérvári Sóstói tanösvény élővilágával ismerkedett, majd városnéző túrával és fagyizással zárták a kirándulónapot.

2023. június

Kedves Oldallátogató!

A 2022-2023-as tanévben egy megnyert NTP-INNOV pályázatnak köszönhetően iskolánk szakkört indított „Ne parázz, drámázz!” címmel. Egész éves tevékenységüket egy kisfimben és persze fotókon is összefoglalták:

2023. június

Kedves Oldallátogató!

Az iskolai „egyszerű cirkuszolások” napjaiból 8.osztályunk a nagy cirkusz világába kóstolhatott bele június 9-én. Utolsó közös kiándulásuk a Lázár Ervin program keretében szervezett Fővárosi Nagycirkusz előadása volt.

2023. június

Kedves Oldallátogató!

Június 7-én a 7. osztály a Lázár Ervin Program keretében Magdi néni és Kata néni kíséretében a Budapest Táncszínházért Alapítvány 7. évfolyamosok részére megszervezett „Bolero: Viszlát a levegőben!” című előadását tekinthették meg Veszprémben, a nemrég átadott ActiCity Tánc- és Mozgásművészeti Központban.

2023. június

Kedves Oldallátogató!

Kicsi elsőseink és másodikosaink ma kirándulni indultak. Az időjárás nem volt ugyan kegyes, de a gyerkőcöket ez nem törte meg, és így is egy jó hangulatú napot töltöttek együtt.

2023. június

Kedves Oldallátogató!

Ahogy arról már beszámoltunk idén NTP-INNOV pályázat keretében „Körülöttönk a világ” címmel szakkört indítottunk. Az alábbi fotók a szakkör egész éves munkájába engednek bepillantást:

2023. június

Kedves Oldallátogató!

Év végéhez közeledve már mindenféle tanári praktikát be kell vetni ahhoz, hogy munkára tudjuk fogni a diákságot. Szalai Kati néni egy kreatív feladattal oldotta meg a kihívást: a hetedikesek agytekervényeit dolgoztta meg egy kisautó építésével. Szuper fizikai feladat a surlódás és a közegellenállás megtapasztalására.

2023. május

Kedves Oldallátogató!

2023. május 26-án gyermeknap és családi délután volt az Inotai Tagiskolában. Az alsó tagozatosok Inota faluba túraztak, ahol a Faluhazban kiállítást nézhettek meg, a felsősök Bakonykútit vették gyalog célul. Miután az ovisok „bemelegítették” az ugrálóvárakat, az alsósok hangos csapatindulóval tértek vissza az iskolába, ahol hot-dog, jégkása, csillámtetoválás, vidámpark, régészet, sakk, lengőteke, ügyességi pálya várta vissza őket. A felsősök beérkezese után vette kezdetét a családi délután, ahol sporttal, zenével, tánccal telt a nap második fele.

2023. május

Kedves Oldallátogató!

A legnagyobb siker az, amikor olyan feladatot sikerül feladni a gyerkőcöknek, amin mindenki néma csendben (a légy zümmögését is lehetett hallani!!!), teljes átéléssel agyal. 🙂

2023. május

Kedves Oldallátogató!

Nyolcadikosaink május 19-20-án osztálykiránduláson vettek részt. Első nap Fertődön az Esterházy – kastélyt nézték meg, másnap a soproni Tűztoronyból tekintettek le a városra.
A mindenki számára kellemesen telt két napról fotók készültek:

2023. május

Kedves Oldallátogató!

Iskolánk e tanévre jelentős összeget nyert az NTP-INNOV pályázatán egy Természettudományos; élmény-, felfedezésközpontú, komplex tehetséggondozó program megvalósítására. Ennek keretében 7-8. osztályos téma iránt érdeklődő tanulók egész tanévet átívelő szakkörön-programokon vehettek részt.
Egyik kiemelkedő programelem egy tudományos kirándulás a mosonmagyaróvári Futura Élményparkba. Itt nagyon sok olyan elemmel találkoztak a gyerekek: elektromos kísérletek, a víz erejének alkalmazása, robotok irányítása, de a csillagászatból szerzett ismeretek is visszaköszöntek.

2023. május

Kedves Oldallátogató!

Iskolánk először 13 évvel ezelőtt nevezett eredményesen a „Szeresd a magyart!” elnevezésű hungarikum versenyre. Azóta minden évben – ahogy idén is -, sikeresen bekerülünk a megyei fordulóra. Az induló kb. 50 csapatból 12-t hívnak a döntőre, amelynek helyszíne a Sobri Jóska kalandpark. A 4 fős csapat tagjainak ismerniük kellett a hungarikumokat, a magyar feltalálókat találmányaikkal, nemzeti parkjainkat, magyar meséket, híres épületeket…. és ügyességi feladatokat is kaptak.
A verseny után a diákok használhatták az élménypark játékait. Csapatunk tagjai: Márkus Lara, Sénik Dóra, Varga Fruzsina, és Petter Botond elmondása alapján nagyon jól érezték magukat.

2023. május

Kedves Oldallátogató!

Május 3-án Pápán rendezték meg az Atlétika Diákolimpia megyei döntőjét. Iskolánkat Péter Bence IV. korcsoportos fíú súlylökéseben, és Szakács Bence IV. korcsoportos fiú magasugrás versenyszámokban képviselték.
Péter Bence a legjobb 10 közé került, de sajnos onnan már nem tudta magát a dobogóra lökni.
Szakács Bencének csak egy hajszál hiányzott, hogy felállhasson a dobogóra, hiszen éppen csak a sarkával sodorta le azt a magasságot, ami akár az ezüst éremhez is elég lett volna, de így az 5. helyezéssel kellett megelégednie.
Nagyot küzdöttek a fiúk, gratulálunk nekik! Büszkék vagyunk rátok! Hajrá Inota!

2023. április

Kedves Oldallátogató!

Iskolánk közössége nagy lelkesedéssel gyűjti a lépéseket a „Millió lépés az iskoládért!” kihíváson. Hogy az egyébként is szépen gyűlő körök száma gyarapodjon Magdi néni és Attila bácsi hétvégi túrát szervezett a Várvölgybe.

2023. április

Kedves Oldallátogató!

2023. április 24.-én a Gál Gyula Sportcsarnok füves focipályáján iskolánk csapata az Atlétika Diákolimpia területi döntőjének keretében remekül szerepelt. Minden induló odatette magát, amit az eredmények szépen tükröznek. A hazahozott éremszállítmányról részletesen a fotók között lehet tájékozódni. Szívből gratulálunk mindenkinek! Hajrá Inota!

2023. április

Kedves Oldallátogató!

A 7. osztályosok április 24-én a Szakma Sztár Fesztiválon vettek részt Budapesten, melyen a Szakma Kiváló Tanulója Verseny és az Országos Szakmai Tanulmányi Verseny országos döntőjébe nyerhettek betekintést. A rendezvényen 57 szakmában, közel 200 tanuló verseng a legjobbnak járó elismerésért, de rajtuk kívül diákjaink megtekinthették még 21 agrár szakma, valamint az EuroSkills nemzeti válogatóit és WorldSkills nemzetközi verseny döntőit és szakmai bemutatóit is. A szakmai versenyek döntői mellett interaktív szakmai programok, tevékenységszigetek várták a látogatókat, lehetett többek között virágot ültetni, mézeskalácsot díszíteni, fúrni-faragni, robotot irányítani, de volt szépség-sziget, kertészeti bemutató, és laborgyakorlat is.

2023. április

Kedves Oldallátogató!

„A Várkerti Általános Iskola és Tagiskolái természettudományos tudásbajnokságot tartottak 8. évfolyamosok számára csütörtök délután. A versenyen öt négyfős csapat mérte össze tudását fizikából, kémiából, matematikából, földrajzból és biológiából.
Idén a Várkerti Általános Iskola 8.a osztályának tanulói: Csernák Réka, Öschlager Nóra Emília, Sándor Mirabella és Simon Alexandra teljesítették leggyorsabban a feladatokat, így ők érdemelték ki a 2023 Tudásbajnokai címet.” – HírCentrum

2023. április

Kedves Oldallátogató!

2023. április 15-én rendezték meg az Ökölvívó Utánpótlás Magyar Kupát, ahová Tóth Krisztián 6. osztályos tanulónk is beverekedte magát. A kőkemény és rutinos ellenfelét 3:2-es megosztott pontozással legyőzve állhatott fel a dobogó legfelső fokára. Szívből gratulálunk! Hajrá Inota!

2023. április

Kedves Oldallátogató!

Szombaton került megrendezésre a 20. Országos Elsősegély-ismereti Verseny 5-6. osztályos döntője Budapesten, amelyre a három online fordulót legjobban teljesítő 8 csapat – köztük iskolánk csapata is – kapott meghívást.
A versenyt az Elsősegélynyújtás Oktatásáért Alapítvány hirdette meg, az idei évben már 20. alkalommal. A szervezők célja többek között egy magas színvonalú, hazai és nemzetközi szakmai iránymutatásokra, valamint modern oktatásmódszertani alapelvekre épülő verseny lebonyolítása volt, amelyen a diákok elméleti és gyakorlati feladatokat oldottak meg. Főbb témakörök: anatómia, baleset-megelőzés, élettan, elsősegély-ismeretek, egészségvédelem, egészségfejlesztés és balesetvédelem.
A változatos feladatokból álló többfordulós verseny döntője szituációs állomások teljesítéséből állt, vagyis itt már élőben kellett megmutatniuk a csapatoknak gyakorlati tudásukat. Végeredményként iskolánk tanulói az előkelő 4. helyet szerezték meg az országos versenyen.
Csapattagok: Szternácsik Dorottya, Bugyik Laura, Széplaki Réka Vanda.
Felkészítő neve: Széplaki Magdolna
A versenyen való részvételt az Inotai Iskolásokért Alapítvány támogatta, amit ezúton is köszönünk!

2023. április

Kedves Oldallátogató!

2023. április 13-án rendezték meg a III-IV. korcsoportos lány labdarúgó diákolimpia megyei döntőjét a Veszprémi Utánpótlás Foci Egyesület műfüves pályáján. A kisiskolákat egyedül az Inotai Iskola lány csapata képviselte. Ettől függetlenül a lányok a kezdeti megilletődöttségén (amit a veszprémi Dózsa György Iskola csapata elleni vereség jelentett), gyorsan túlléptek és egy szoros meccsen maradtak csak alul a későbbi ezüst érmes Ajka csapata ellen.
Az 5-6. helyért Balatonalmádi csapata két sor cserével és jóval tapasztaltabb játékosokkal áll fel ellenünk. Az inotai lányok borították a papírformát, hiszen rendes játék időben nem bírt egymással a két csapat, de büntetőrúgásokkal sikerült az 5. helyett megszerezni!
Jó volt látni, ahogy lányok egymásért küzdöttek és igazi csapatot alkottak. A csapat tagjai: Bodrogi Petra, Márkus Lara, Kondor Kata, Nyári Dzsenifer, Varga Fruzsina es Vadovszky Georgina. Szívből gratulálunk! Hajrá Inota!

2023. április

Kedves Oldallátogató!

„Kislétszámú” felsős Nyuszi sportdélután zajlott a suliban. A gyerekek telefonos alkalmazás (MapRun) használatával két virtuális tájékozódási futópályát is teljesíthettek. Mondhatni kellemest a hasznossal, hiszen miközben futottak, a Milliólépés az iskoládért alkalmazásukban szépen pörgött a lépésszámláló. Így a gyerekeknek köszönhetően több ezer lépéssel gazdagodott az iskolánk. ?

2023. április

Kedves Oldallátogató!

Iskolánk idén is megrendezte hagyományos Húsvéti szöszmötölő és Nyusziváró sportdélutánját. 2023. április 4-én, kedd délután az Inotai Tagiskola gyerekzsivalytól volt hangos. Az alsó tagozatos diákok íncsiklandó, vidám sütiket sütöttek Betti néni és Réka néni vezetésével. Akik inkább sportolni szerettek volna, őket Erzsi néni játékos sorversenye várta. Vidámságból, élményekből, no meg persze cukorkából most sem volt hiány.

2023. április

Kedves Oldallátogató!

április 1-én Békéscsaba adott otthont a Kick-box diákolimpiának. Tóth Krisztián 6. osztályos tanulónk a budapesti Halker Király Team csapatának színeiben light-contact szabály rendszerben a dobogó legfelső fokáig verekedte magát. Ezúton is gratulálunk, nagyon büszkék vagyunk rá!

2023. március

Kedves Oldallátogató!

Iskolánk minden évben megtartja Ovi-suliját. A beíratkozás előtti utolsó foglalkozást 2023. március 30-án rendeztük meg az ovisok és szüleik nagy örömére.
Először Rumplerné Pálinkás Bernadett, Betti néni vezette be leendő elsőseinket az angol nyelv rejtelmeibe. A játékos feladatokban a színeké, számoké volt a főszerep. Egy vidám éneken keresztül pedig a testrészeket ismerték meg a gyerekek.
A fejlesztő, interaktív feladatok világába kalauzolta el az ovisokat Holdosi Piroska, Piroska néni, a leendő elsős tanítónéni. A formák, állatok és sorozatok világát ismerték meg az okostáblán.
A jó hangulatról beszéljenek tovább a képek.

2023. március

Kedves Oldallátogató!

Ahogy arról már korábban beszámoltunk: Bodrogi Petra 7. osztályos tanulónk bejutott a Dunántúli Esélyteremtő Matematika verseny vármegyei fordulójára. Ezen eseményre március 30-án a veszprémi Báthory István Sportiskola Általános Iskola szervezésében került sor. Petra nagyon szép eredményt ért el! Az első helyezett (8. osztályos tanuló) pontszámától csupán 6 ponttal maradt le, így 5. helyezett lett. Nagyon gratulálunk ehhez a teljesítményhez és további sikeres megmérettetéseket kívánunk!

2023. március

Kedves Oldallátogató!

Idei DÖK-napunk rendkívüli formában, sok tanulással zajlott: diákjaink több helyszínen kaptak fontos ismereteket. Kerékpáros közlekedésbiztonsági tanácsokkal lettek gazdagabbak; rolleres, biciklis akadálypályán tapasztalhatták meg speciális szemüvegek segítségével, hogy milyen az, amikor valaki ittasan használja ezeket a járműveket; motorosoktól kaptak jó tanácsokat a biztonságos közlekedésre, a védőfelszerelések fontosságára; megismerkedhettek a tűzoltóautóval és annak minden felszerelésével; önvédelmi technikákat sajátíthattak el; valamint a honvédelem eszköztárát is szemügyre vehették, kipróbálhatták.

A fényképek tanúsága szerint mindenki nagyon jól érezte magát, amit nem tudunk eléggé megköszönni felkészült és lelkes előadóinknak: Régi Károly és Pintér József uraknak a Várpalotai Rendőrkapitányságról, az MH-Bakony Harckiképző Központ honvédjeiek és a Faller Jenő Technikum kadétjainak, a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmtől a Pétfürdői Tűzoltóság munkatársainak, a LION Racing SE csapatának, és Hajas Attila tanárúrnak!

Szintén köszönettel tartozunk Várpalota Város Önkormányzatának a lehetőségért, szervezési segítségért, valamint a Thuri György Gimnázium tanulóinak a lebonyolításban vállalt segítségükért!

A gyerekek pozitív visszajelzéseit hallgatva, és a fotókról visszaköszönő öszinte mosolyokat nézve bízunk a folytatásban!

2023. március

Kedves Oldallátogató!

március 25-én rendezték meg a Női felnőtt, -ifi, -serdülő II. o Csapat Bajnokság 1. fordulóját és Budapest – Vidék Bajnokságát a Nemzeti Tornacsarnokban, amelyen Márkus Lara 7. osztályos tanulók is részt vett, erősítve a Veszprémi Torna Klub csapatát. A veszprémi csapat a 6. helyen végzett, de Lara a pontszámai alapján csapata legjobbja lett. Ezúton is gratulálunk, nagyon büszkék vagyunk rá!

2023. március

Kedves Oldallátogató!

Iskolánk hagyonányai szerint az 5. osztály felelős a március 15-i megemlékezési műsorért. Kis ötödikeseink bele is vetették magukat a feladatba, és osztályfőnökük Szalai Kati néni segítségével március 14-én iskolánkban, március 15-én pedig a Faluházban adták elő ünnepi műsorukat. Gratulálunk az előadáshoz és köszönjük munkájukat!

2023. március

Kedves Oldallátogató!

A pénz7 keretén belül március 6-án Lippert Ferenc tartott rendkìvül érdekes numizmatikai előadást és bemutatót 1-1 órában külön az alsós és felsős tanulóinknak.

2023. március

Kedves Oldallátogató!

2023. március 04-én megtartották az 53. Schmidt Ferenc Péti Terepfutó versenyt. Csodálatos napsütéses időben, családias, jó hangulatú, kiválóan szervezett rendezvény a Marathon TKE szervezésében, melyen az Inotai Tagiskola kis csapata is képviselte magát és szép eredmények születtek.

  • 1 km-es távon a 8 éves fiúk közt I. helyezett Viczena Noel
  • 2 km-es távon a 10-11 éves fiúk közt III. helyezett Tóth Levente
  • 2 km-es távon 12-13 éves fiúk közt II. helyezett Burai László
  • 5 km-es távon 14-15 éves fiúk közt megosztott III. helyezett Tóth Krisztián és BesenyeiHorváth Ákos
  • Romhányi Péter, Csáktornyai Zalán, Magán Levente és Vadovszky Márk is csak kicsivel maradtak le a dobogóról.

Szép volt fiúk! Büszkék vagyunk rátok! Hajrá Inota!

2023. február

Kedves Oldallátogató!

Az idei évben, kapcsolódva a Petőfi emlékévhez, Petőfi-verseket hallottunk a szavalóversenyen. Köszönjük a felkészülést, értékes délután volt! Gratulálunk minden versmondónak, különösen a helyezetteknek (eredmények a dicsőségfalon)! Szurkolunk a továbbjutóknak, hogy a városi megmérettetésen is ugyanilyen ügyesek legyenek! Hajrá Inota!

2023. február

Kedves Oldallátogató!

Idén első alkalommal nyitotta meg kapuit az Inotai Nyomozó Klub, ahol 6 nyomozópáros villogtathatta meg éles logikáját, és oldhatot meg egy ügyet Sherlock Holmes bőrébe bújva. A nyomozás során az egy hetedikes – egy nyolcadikosból álló párosok olyan algoritmikus gondolkodást igénylő feladatokba botlottak, melyek megoldása igen csak embert, vagyis helyesebben: agyat próbáló volt. Szerencsére az ügy megoldódott! Akik a leggyorsabban a végére értek az online interaktív történetnek: Varga Fruzsina (7. osztály) és Petter Botond (8. osztály) párosa volt. Szívből gratulálunk nekik és az összes többi résztvevőnek! Hajrá Inota!
Köszönjük szépen a történetet Bokor Júlia tanárnőnek, a feladatokat és a szervezést Szalai Katalin tanárnőnek. Várjuk a folytatást! 🙂

2023. február

Kedves Oldallátogató!

2023. február 13-án tartottuk iskolánk hagyományos angol nyelvi versenyét. 5-5 tanuló vehetett részt a 4. 5. 6. és 7. osztályból. 4 fős vegyes csapatokban mérték össze a gyerekek a tudásukat. Többek között nyelvhelyességi, kiejtési, szövegértési, országismereti feladatokat kellett megoldaniuk. Ügyesen dolgoztak együtt, szép eremények születtek. Gratulálunk mindenkinek! Hajrá Inota!

2023. február

Kedves Oldallátogató!

Idén is eljött a Farsang-szezon, amibe nem csak tanulóink vetették bele magukat, hanem ovisokkal, volt tanulókkal, szülőkkel, pedagógusokkal közösen állt a bál!

2023. február

Kedves Oldallátogató!

Az Oktatási Hivatal 2022/23-as tanévben meghirdetett Dunántúli esélyteremtő matematika versenyére 12 tanulónk jelentkezett. Az iskolai fordulóra február 9-én került sor. Az I. kategóriában (5 – 6. osztályosok közül) Szternácsik Dorottya, a II. kategóriában (7 – 8. osztályosok) Bodrogi Petra és Varga Fruzsina eredménye lett a legjobb.
A megyei fordulóra március 30-án kerül sor, melyen Bodrogi Petra képviseli majd iskolánkat. Jó felkészülést kívánunk Neki, a versenyen részt vett többi tanulóinknak pedig gratulálunk és köszönjük a 2 órás kitartó munkájukat! Hajrá Inota!

2023. január

Kedves Oldallátogató!

Petőfi Sándor születésének 200. évfordulója alkalmából szervezett irodalmi versenyen vettek részt alsó tagozatos diákjaink a Várkerti Általános Iskolában. Az előzetesen kiadott tananyag és a témakör gazdagsága komoly felkészülést igényelt a csapattól. A harmadikos és negyedikes gyerekek a 2. helyezést érték el a versenyen. Gratulálunk Ujlaki Hangának, Török Eszternek, Bőhm Helkànak és Gervai Ákosnak! Felkészítők: Holdosi Piroska, Tóthné Péter Erzsébet. Hajrá Inota!

2023. január

Kedves Oldallátogató!

Petőfi Sándor születésének 200. évfordulója alkalmából a Várkerti Általános Iskola versmondó versenyt és rajzpályázatot is hirdetett. Mindkét eseményen szép eredményeket értek el alsó tagozatos diákjaink:
1-2. osztályosok kategóriájában versmondásával Varga Imre Szabolcs 2. osztályos tanulónk 2. helyezett lett. Imre a rajzversenyen is remekelt, hiszen ott is 2. helyezést ért el. Varga Levente 3. osztályos tanulónk rajza pedig különdíjban részesült.

2023. január

Kedves Oldallátogató!

Ötödikeseink a mai technikaórán lementek zenbe, átadták magukat az alkotás örömének, aminek az eredménye sok szép színes karkötő lett.

2023. január

Kedves Oldallátogató!

Minden évben január 22-én ünnepeljük a magyar kultúra napját és ennek apropójából, nagy örömünkre szolgált, hogy az I. András Király Lovagrend Hagyományőrző Egyesület elfogadta a felkérésünket.
A Lovagrend célja: A magyar katonai hagyományok kutatása és ápolása, valamint az események korhű megjelenítése a XI. századtól a XVII. századig. A tradicionális magyar harcművészet tanulmányozása és begyakorlása mindazon fegyverekkel és eszközökkel, amelyeket eleink ismertek és használtak. Történelmi események korhű megjelenítése a XI. századtól a XVII. századig. Történelmi tűzfegyverek bemutatása bevizsgált, engedéllyel rendelkező fegyverekkel. Iskolákban „rendhagyó” történelemórák megtartása.
Ettől függetlenül Bencze Tamás az I. András Király Lovagrend nagymestere és az ő „fegyverhordozója”, Izsay Ferenc, egy rendhagyó, a diákok számára is nagyon érdekes és látványos előadást tartott az 1848-49-es forradalom és szabadságharcban részt vett magyar tüzérség öltözetéről, fegyverzetéről, harcmodoráról, valamint Petőfi Sándor költőnk születésének 200. évfordulója alkalmából, olyan érdekes történeteket is hallhattunk, amelyeket nagyon a történelemkönyvekben sem olvashattunk.
A diákok és a pedagógusok figyelmét is lekötötték az érdekesebbnél érdekesebb történetek. A gyerekek szájtátva foghatták a kezükbe az eredeti ágyúlövedékeket, karabélyokat, kardokat, felszereléseket. A nap fénypontja az volt, amikor az iskola udvarán élőben is láthatták, hallhatták egy valódi korabeli karabély, illetve egy mozsárágyú elsütését.
Köszönjük szépen Bencze Tamás és Izsay Ferenc uraknak a rendkívül érdekes és színvonalas előadást!

2022. december

Kedves Oldallátogató!

Hagyományainkhoz híven az adventi időszakban, minden adventi vasárnap utáni hétfő reggel az iskolaközösség együtt meggyújt egy-egy gyertyát az iskola adventi koszorúján. Ám idén szerettük volna ha a közös ünneplés a lakóközösséggel is kiegészül, ezért hétfő délutánonként alsós osztályaink egy rövid kis műsorral lepték meg az arra járókat, majd fellobbant az aktuális gyertyaláng is az adveni koszorún.
Köszönjük Petneházy Beatrixnak a támogatást, és a Molnár Mária Szövetkezetnek, hogy forró itallal kínálták a résztvevőket!

2022. december

Kedves Oldallátogató!

Hálás szívvel köszönjük a Magyar Vöröskereszt Veszprém Megyei Szervezetének az adományokat! Sok iskolánkba járó gyermek családjának mindenképp gondtalanabbá tették a Karácsonyát. Köszönjük! Békés, boldog ünnepeket kívánunk!

2022. december

Kedves Oldallátogató!

Csütörtök délután-este az iskola előtti tér immár 2.alkalommal telt meg fűszeres italok, illatával, vásározókkal, karácsonyi fényekkel, hangulatos zenével. Az asztalok roskadoztak a szebbnél-szebb portékáktól, melyek hetek óta készültek nagy-nagy lelkesedéssel apróbb-nagyobb kezek munkája nyomán. A készülődés, a várakozás ilyen módon is beköltözött az iskolába, és több otthonba is, hiszen hihetetlenül sok segítséget kaptunk Önöktől. A befolyt összeg az osztályok és a Diákönkormányzat kasszáját gyarapítja, melynek felhasználása újabb közösségi programok megvalósítására adhat lehetőséget.
Köszönet és hála mindazoknak, akik ennek bármilyen módon részesei, segítői voltak! Közösségünk ismét jelesre vizsgázott! A varázslatos hangulatról pedig beszéljenek a képek!

2022. december

Kedves Oldallátogató!

Elékszült iskolánk Betleheme, ezzel hangulatosabbá téve az iskola bejárata előtti tér képét és emelve az ünnepi várakozás hangulatát!

2022. december

Kedves Oldallátogató!

A 29. Péti Mikulásnapi Futóversenyen idén is remekelt az Inotai Iskola kis csapata.

Az eredmények: 2 km-es távon a 10-12 éves lányoknál 3.helyezést ért el Szternácsik Dorottya (6. osztály). Ugyanebben a korosztályban a fiúknál 2. helyezett lett Romhányi Péter (5. osztály), a dobogó legfelső fokára pedig Gyulai Kilián (5. osztály) állhatott. 6 km-es távon a 10-14 korosztályban 2. helyezett lett Tóth Krisztián (6. osztály). Itt sokáig úgy tűnt, hogy két lépcsőfok is a mienk a dobogón, Burai László (6. osztály) sokáig Krisztián mögött a 3. helyen állt, de eltévedt, így sajnos ez most nem jött össze, de majd jövőre!

Szívből gratulálunk nem csak a helyezetteknek, hanem minden résztvevőnek! Hajrá Inota!

2022. december

Kedves Oldallátogató!

december 2-án került sor Várpalotán a Thuri vár lovagtermében a kistérségi mesemondó versenyre. Téli meséket hallhattak a megjelentek. Iskolánkból 1-2. osztályos kategóriában Varga Imre Szabolcs (2. osztály) 3. helyezést ért el. A 3-4. osztályos korosztályban pedig Varga Levente (3. osztály) 2. helyezett lett. Szeretettel gratulálunk a szép eredményekhez. Hajrá Inota!

2022. november

Kedves Oldallátogató!

Az első adventi közös gyertyagyújtásról a HírCentrum tudosított: „Adventi készülődésre hívták és várták a Készenléti lakótelepen, valamint a Baglyasban élőket hétfő délután a lakótelep parkjába. Az Inotai Tagiskola tanulóinak műsora után dr. Zsednai Józsefné evangélikus lelkész mondta el ünnepi gondolatait, majd meleg tea és pogácsa is várta az érdeklődőket. A program az önkormányzat leszakadó városrészek rehabilitációját célzó pályázatának keretében valósult meg.”

2022. november

Kedves Oldallátogató!

A Kazinczy- díj Alapítvány Szép magyar beszéd versenyének iskolai fordulóját tartottuk november 28-án. Két kategóriában versenyeztek a tanulóink: 5-6. osztály és 7-8. osztály. Mindannyian egy hozott szövegből készültek fel – remekül, és egy ismeretlen szöveget kaptak, amit szintén szépen és kifejezően olvastak fel. Az első kategóriában a megyei versenyen Szternácsik Dorottya (6.o.), a nagyok kategóriájában Kondor Kata (7.o.) fogja képviselni az iskolánkat.

Mindannyiótoknak köszönjük a felkészülést, résztvételt! Gratulálunk mindenkinek, de különösen a helyezetteknek!

2022. november

Kedves Oldallátogató!

November 24-én került sor az iskolai mesemondó versenyre. Az első és második osztályosok kategóriájában első helyezést Varga Imre (2.o.) érte el, második Riepl-Straub Júlia (2.o.), harmadik Viczena Noel (2.o.). Különdíjat érdemelt Szabó-Völgyi Zoé (1.o.).
A „nagyoké” a másik kategória: 3., és 4. osztályosok közül első lett Varga Levente (3.o.), második Gáspár Nikolett (4.o.), harmadik Török Eszter (3.o.). Különdíjas: Házi Márton (3.o.).

Gratulálunk a helyezetteknek és mindenkinek, aki mesét tanult! Ügyesek voltatok, köszönjük nektek az élményt!

2022. november

Kedves Oldallátogató!

IV. korosztályos fiú futsal válogatottunk idén is harcba szállt a területi döntőn, a megyeire való továbbjutás reményében. És aki küzd, az győzelmet arat! 🙂 Szép volt fiúk, csak így tovább a megyein is!
Köszönjük a felkészítést Hajas Attila tanár úrnak!

2022. november

Kedves Oldallátogató!

4-eseink tavaly fantasztikus mennyiségű aludobozt halmoztak fel, amivel megnyerték gyűjtési versenyt. Itt volt az ideje, hogy bezsebeljék érte a jól megérdemelt jutalmat: egy szabadulószobás élményt.
Miután 6 lakat alá zártuk a csapatot a tornaterembe, kezdetét vette a küzdelem az idővel és a feladatokkal, amik között volt ügyességi, logikai, sőt művészi is! A gyerkőcök megfeleltek a feladatnak: kijutottak! 🙂

2022. november

Kedves Oldallátogató!

Az osztályok lázasan készülődnek a karácsonyi vásárra, hogy mindenkinek legyen portékája a standokon. Most éppen az ötödikesek „műhelyébe” tekinthetünk be:

2022. október

Kedves Oldallátogató!

A mindenkori nyolcadikosok egy szörnyű betegségben szenvednek: emészti őket a tinédzserkori láz. Az állandó nem tetszésük, lázadozásaik közepette sokszor halljuk, hogy „jaj csak menjünk már el ebből az iskolából!” De aztán a gyógyulás útjára lépnek, és a középiskola padjait koptatva rájönnek, hogy nem is volt olyan rossz nálunk – legalábbis ezt bizonyítja a Szörnyen jó bulira visszatérők létszáma: Az idén első alkalommal, de remélhetőleg hagyományt teremtve meghívtuk volt tanulóinkat is, hogy mutassák meg magukat, meséljenek, hogy alakult az életük az általános után. Libabőrös élmény volt újra találkozni, beszélgetni velük, és hogy ekkora létszámban jelentek meg, az igazán megható volt mindnyájyunknak! Örültünk nektek, várunk vissza benneteket jövőre is!

2022. október

Kedves Oldallátogató!

Ha egy iskola olyan szerencsés helyzetben van, hogy a pedagógiai asszisztensük kimeríthetetlen kreativitással és lelkesedéssel van megáldva, akkor ott maradandó dolgok születnek. Az Inotai Iskola e szerencsés intézmények közé tartozik, hiszen Máténé Vadász Mónika már nem csak, mint pedasszisztens ismert, hanem mint a Parapark megálmodója, életre hívója. Ez a programelem volt már tavaly is, és idén is a buli fénypontja! Köszönjük szépen Mónika az élményt!

2022. október

Kedves Oldallátogató!

Az Inotai Iskola mindig képes a megújulásra: hagyományos „Szörnyen jó” bulijának keretében megtartotta első rendhagyó iskolanyitogató foglalkozását a „Szörnyecske képzőt”.
A lelkes óvodások rémisztően jó jelmezben vettek részt a rendezvényen, ahol próbára tehették bátorságulat, tánctudásukat és figyelmességüket is.
Fergetegesen rémisztő hangulatról az Inotai Iskola alsós munkaközössége gondoskodott.

2022. október

Kedves Oldallátogató!

Október utolsó péntekjén elléptek iskolánkat a boszorkányok, varázslók, pókok, denevérek, szellemek – azaz megtartottuk az őszi iskolai „Szörnyen jó buli”-t. A hangulat biztosított volt, hiszen volt játékszoba, büfé, arcfestésből ami a csövön, illetve a sminkkészleten kifért, aztán természetsesen programon volt az elmaradhatatlan diszkó is. De ami igazán emlékezetessé tette az estét az a Parakertes bátorságpróba volt!

2022. október

Kedves Oldallátogató!

Hajas Attila tanár úr osztálybulival lepte meg az osztályát, amiről így írt:

„Adva van egy kicsike, családias, a város zajától elszeparált, zöld övezettel (gyönyörű panorámával a Baglyas hegyre) körülvett, de önmagában egy nagyon jól felszerelt (háztartástan terem, családi sarok, udvarijátékok, sport és ikt eszközök…stb.) iskola és egy csoda csapat (néha büntető század??) szuper gyerekekkel és szuper szülői közösséggel.
Ez az Inotai Iskola és a 6. osztály? Mit is lehet itt csinálni?
Például egy halloween-es „pizsama partis” osztálybulit. Miről is szólt ez?
Ráhangolódásként egy halloween kiállitás megtekintése a Nádasdi Kastély pincehelyiségében. Visszatérés a bázisra (Inotai Iskola), majd a háztartástan teremben Kata néni segítségével 6 tepsi langalló gyártás, illetve a lányok egy vagon kókuszos kekszgolyót készítettek. Ezekről azért nincs kép, mert ahogy készült, úgy is fogyott el, reggelre semmi sem maradt?. Közben ránk sötétedett. Kezdetét vehette az éjszakai bújócska és foci, „rémes” kártyakeresés fej és telefon lámpa segítségével tarantulla pókos gumicukrokért. A tanteremünkben „borzongatós” filmvetítés, illetve egy másik teremben activity bajnokság zajlott. Aztán a buli a tetőfokára hágott, mert a tornateremben késő estig roptuk a táncot, hogy aztán kissé megfáradva megágyazzon mindenki magának és nyugovóra térjünk. Reggel Andi néni jóvoltából mindenkit várt a frissen lesütött kakaós csiga.
Szerencsésnek érezhetem magam, hogy megélhettem ezt az élményt az osztállyommal??.
Igazi csapatmunka volt, hogy ez a nap ilyen jól sikerült??.
Köszönöm szépen Mindenkinek a segítségét!?!”

2022. október

Kedves Oldallátogató!

Örökös Ökoiskola révén fontosnak tartjuk, hogy iskolánk környékét minél több fa díszítse. Több éves hagyománya van az Inotai Tagiskolában, hogy az első osztályosok fát ültetnek.

Idén a faültetési programunk mellé állt Maternik Zsolt a „Zöld Szépség” kertészeti bolt alapítója, aki egy szép apró levelű hársfát ajándékozott nekünk. (Támogatását ezúton is nagyon köszönjük!)
Az előkészület során a kis elsős fiúk is kivették részüket a gödör kiásásában, amit végül összefogással a nyolcadikos fiúkkal fejeztek be.

2022. október 21-én délután az elsősök igazgatottan várták az eseményt. A szülők segítségével vidám hangulatban telt a facsemete elültetése.

Emlékként Csupeczné Horváth Réka tanító nénivel egy időkapszulát is a földbe helyeztek az utókornak.

2022. október

Kedves Oldallátogató!

Okóber első hétvégéjén beszámoltunk arról a csodáról, amit a szülők támogatása, a közösség összefogása adott. A történet folytatódik: a frissen kifeszített új kerítés – ami szülői felajánlás eredménye – elé, egy újabb adománynak köszönhetően 200 tő csodasövény telepítése történt meg. Semmilyen köszönömmel nem tudjuk kifejezni azt a hálát, meghatottságot amit érzünk a felajánlók és a segítők fele egyaránt!

2022. október

Kedves Oldallátogató!

A nemzeti ünnepeinkről való megemlékezés mindig a tanév kiemelt pillanatai közé tartoznak, hiszen itt az ünnepélyes percekben érezzük igazán az összetartozást, a közösség erejét, amit 8-osaink műsora még hangsúlyosabbá, még feledhetetlenebbé tett. Köszönjük nekik, valamint osztályfőnöküknek Szabóné Dudás Valériának, aki mindezt előkészítette!

2022. október

Kedves Oldallátogató!

A 8. osztály Pályaválasztási kiállításon vett részt, melynek helyszíne a veszprémi egyetem aulája volt. A megye minden középfokú intézménye megjelent. Diákjaink megtudhatták milyen tagozatokat, ágazatokat indítanak a következő tanévben.

2022. október

Kedves Oldallátogató!

Csoda történt október 8-án az Inotai Tagiskolában: Közel 30 szülő és volt diák döntött úgy, hogy feláldozza a hétvégi pihenését az iskoláért, a gyerekekért. A szorgos kezeknek és a felajánlásoknak köszönhetően új drótkerítést kapott az iskolaudvar, lefestették az udvari játékokat, padokat és a családi sarkot. Biztonságos lett a focikapu és a labdafogó rács a hegesztésnek köszönhetően. Az épület is megszépült: minden ablakban árvácskák, az előkertben pedig őszi virágos növények virítanak. Összefogásból és önzetlenségből csillagos ötöst érdemelnek a résztvevők! Hálásan köszönjük!

2022. október

Kedves Oldallátogató!

Nyolcadikosaink október elején kihelyezett tanórák keretében meglátogatták a Terror Háza Múzeumot. A tárlatvezetés során a történelem órán tanultak felidézőtek és új ismeretekkel gazdagodtak a diákok. A kiállítás az október 23-i műsor előkészítése is volt.
A nap folytatásaként – talán nem túlzás – a világ egyik legszebb parlamenti épületét, az Országházat is megtekintették.

2022. október

Kedves Oldallátogató!

Október 7-én kihelyezett tanórák keretében a vasútállomásra látogattak el első és második osztályos diákjaink. Nagyon sok hasznos ismerettel gazdagodhattunk, például, hogy hogyan kell helyesen viselkedni az állomáson, hogy miért nagyon veszélyes selfit készíteni a vonatok tetejére állva… Felmentünk a toronyba ahol betekintést nyerhettünk a vonatok irányításába, kipróbálhattuk hogyan működik a vasúti váltó. Eközben nagyon jól éreztük magunkat. Hálásan köszönjük a lehetőséget Soltész Brigittának!

2022. október

Kedves Oldallátogató!

Másodikosaink a következő felhívást tették: Kedves Lakótelepi lakosok! A mai napon iskolánk második osztályos tanulói kis növényeket rejtettek el a lakótelepen: „Vigyél haza és gondoskodj rólam!” táblácskákkal. Reméljük , hogy sok mosolyt csalhatunk a megtalálálók arcára (és esetleg visszajelzés is érkezik)!
Köszönjük szépen a felajánlott sziklakerti növényeket Gáspárne Horváth Mónikának, a cserepeket Riepl-Straub Veronikának!

2022. október

Kedves Oldallátogató!

Kicsi elsőseink már most szÉPÍTS! lázban égnek, hiszen árvácska ültelésbe fogtak, amikkel a hirdetőbábla előtti virágládák keltek új életre. Köszönjük szépen Völgyi Brigittának a virágokat.

2022. október

Kedves Oldallátogató!

Október 1-jén ünnepeljük az idősek napját. Ezen jeles nap alkalmából kis másodikosaink egy kisfimbe ágyazott verscsokorral készültek nagyszüleiknek, dédnagyszüleiknek, a szomszéd néninek, bácsinak, és úgy általában minden szépkorúnak:

2022. szeptember

Kedves Oldallátogató!

„Családi, sport és egészségnapot tartottak péntek délután az Inotai Tagiskolában. A Várpalotai Polgári Együttműködés Egyesület, Várpalota város önkormányzatával karöltve szervezte az eseményt, mely egy Társadalmi együttműködést erősítő pályázati program részeként valósult meg. Az inotai iskolások főként ügyességi és a rendőrség közreműködésével közlekedésbiztonsági programokban ügyeskedhettek a délután folyamán.” – HírCentrum

2022. szeptember

Kedves Oldallátogató!

Szeptember 30-án iskolánk néhány tanulója meghívást kapott a Thuri György Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola szervezésében megrendezésre kerülő természettudományos vetélkedőre. Az NTP projektzáró rendezvény részeként a diákok különféle játékos feladatokat oldottak meg, többek között szóba került a szelektív hulladékgyűjtés, az újrahasznosítás, felelevenítettek régi megfigyeléseket az időjárással kapcsolatban, sudokuztak, kísérleteztek, színeztek, énekeltek. Tartalmas nap volt. Köszönjük a lehetőséget!

2022. szeptember

Kedves Oldallátogató!

Szalai Kati néni, mint újdonsült osztályfőnök, úgy érezte, kell egy közös program itt még év elején a gyerekkel, no és szüleikkel, a közelebbi ismeretség, szorosabb kapcsolatkiépítés céljából; így szervezett egy jó kis túrát szombatra. A táv egy kicsit hosszabb lett, mint számították, de az időjárás egy gyönyörű őszi nappal lepte meg őket, a hangulat szuper volt, így a kilóméterek is könnyebben fogytak… 😉

A kirándulás pedig igazán tartalmasra sikerült, hiszen megismerkedtek az ösküi kerek templom történetével, majd a „Rendőr-tó”-nál sütögettek, kagylót gyűjtöttek, és oda-vissza még a lábizmok is dolgoztak. 🙂

2022. szeptember

Kedves Oldallátogató!

8. osztályosainknak már elég erőteljesen el kell gondolkodnia a továbbtanulásról. A döntésük meghozatalában segítségükre lehet, ha látnak egy-egy üzemegységet belülről, ezért Szabóné Dudás Vali néni megszervezett egy üzemlátogatást az INOTAL Zrt-nél.
Tanulóink megtudták, hogy Várpalotán a szénbánya az erőmű és az inotai alumíniumkohó adta a munkalehetőséget az embereknek. A szén elfogyott, a bánya megszűnt. Ennek hatására az erőmű leállt, az alumíniumkohónak is befellegzett. Helyette alumíniumfeldolgozás folyik az 1952-ben alapított telephelyen.
Az INOTAL Alumíniumfeldolgozó Zrt. a több évtizedes alumíniumipari tapasztalat és a modern vállalatirányítási módszerek ötvözésével, valamint a folyamatosan fejlesztett berendezésekkel és eszközparkkal működik – mesélte el a vállalat vezetője látogatásunkkor.
Elmondta, hogy három részlegük van: az öntöde, a tárcsakészítő és a huzalüzem.
Mesélt a termékeikről is, mit készítenek a különböző huzalokból, tárcsákból. Így megtudtuk, hogy az élelmiszeriparban, építőiparban, villamosiparban, acéliparban… használják az általuk készített alapanyagokat.
Ezután a veszélyes munkaterületeken 3 csoportban, 3 kedves vezetővel megnéztük az alumíniumfeldolgozót.
Köszönjük a lehetőséget!

2022. szeptember

Kedves Oldallátogató!

Múlt héten nagy sűrgés-forgást lehetett látni az iskola körül délutánonként, ugyanis nebulóink papírgyűjtési lázban égtek. A gyerkőcök lelkesedése és a sok-sok szülői segítség eredményeként pontosan 3 tonna papírt sikerült az újrahasznosítási folyamatba visszaterelnünk. Köszönjük szépen mindenkinek, aki részese volt! Külön köszönet a MÉK KFT-nek a lehetőségért, együttműködésért! (A gyűjtési verseny eredménye a fényképek között megtalálható! Szemfüleseknek: a fennmaradó mennyiség a DÖK-é 😉 )

2022. szeptember

Kedves Oldallátogató!

Iskolánk negyedik osztálya 2022. szeptember 19-21-ig Erzsébet táborban vett részt Zánkán. A változékony időjárás ellenére szuper programok gazdagították a gyerekeket. A trambulin és a kutyás bemutató is mosolyt csalt az arcukra. A hajókázáson nem kedvezett az időjárás, de a csodálatos látvány átmelegítette szívüket. Nedeczky Júlia hegymászó előadása során sok érdekességet tudhattak meg tanulók. Legjobban a lézerharc tetszett nekik. Fáradtan, de maradandó élményekkel tértek haza, hogy aztán ismét a tanulásé legyen a főszerep.

2022. szeptember

Kedves Oldallátogató!

A Barát a Bajban Alapítvány ma meglepte az Inotai Tagiskola közösségét sok-sok tanulást segítő eszközzel, és 100000 Ft-nyi ajándékutalvánnyal, melyet az osztályfőnökök a lehető leghasznosabb módon tudnak majd felhasználni a kis nebulók érdekében. Nagyon köszönjük az adományt, és az alapítvány munkáját!

2022. augusztus

Kedves Oldallátogató!

Minden befejezés valami új kezdetét is jelenti. Augusztus utolsó napján járunk, vége a nyárnak, ami az új tanév megnyitását hozta magával. Ma becsengetnek, ezzel mi pedagógusok lehetőséget kapunk, hogy az elkövetkező 183 tanítási napban még több tudással tölthessük meg nebulóink buksiját. Kívánjuk, hogy mindez ellenállás nélkül, jó hangulatban teljen! Sikeres tanévet mindenkinek!